Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Transport persoane cu microbuz, autocar plecari autogara Cluj, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Brasov, Constanta, Suceava

Curse externe Romania, Italia, Spania, Franta, Germania, Grecia, Austria, Olanda, Serbia, Bulgaria, Ungaria oferte pret Barcelona, Roma, Paris, Milano, Frakfurt.

Transport persoane cu microbuz, autocar plecari autogara Cluj, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Brasov, Constanta, Suceava

Transport persoane cu microbuz - Inchiriere microbuz transport persoane si marfa Cluj

Firma de transport persoane si marfa, oferim si servicii pentru inchirieri microbuze de la 8+1 locuri pana la 19+1 locuri. Doar cu sofer pentru microbuze de la 16+1 locuri la 19+ locuri. Doar pentru microbuze de 8+1, locuri oferim inchirierea microbuzelor si fara sofer, adica este disponibil sa il conduceti, avand permis valabil cu categoria B. Dorim seriozitate si clienti fara probleme juridice pentru permis auto.

Informatii se pot gasi pe email. office.tpmr@gmail.com sau la tel. 0040-738-855-788 si 0040-0745-371296 Domnul, Gaby Negrea.

Firma noastra de transport are sediul in Cluj Napoca. Serviciul de transport este disponibil pentru toate zonele turistice din Romania pentru orase precum: Bucuresti, Suceava, Constanta, Timisoara, Oradea, Arad, Turda, Pitesti, Brasov, Sinaia, Ploiesti.

Share this post

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post

optimizare seo google